Over ons

Wij zijn een klein familiebedrijf, gespecialiseerd in Poedels en Australian Labradoodles.

Onze honden komen uit enkele van de meest gerespecteerde & wenselijke lijnen.

We zijn enorm trots op de kwaliteit die we fokken; ze zijn een uitstekende weergave van het ras. Al onze Poedels worden opgevoed als onderdeel van het gezin, wat je dan ook zeker terug gaat zien in het sociale karakter van de pups.

Wij zijn gevestigd in Son & Breugel in het zuiden van Nederland. We fokken voor kwaliteit, niet voor kwantiteit.

We fokken Toypoedels in de Wit, crème, apricot crème, apricot, rood, zilver, gold, blue, zwart, chocolate, cafe, parchment, merle en phantum.

Wanneer je onze Poedels ontmoet, word je op slag verliefd. Hun kenmerkende ‘trouwe’ ogen, lief gezicht,  heerlijke persoonlijkheid en aanhankelijke aard, ze zijn geweldig met kinderen en andere honden.

Wij zijn een honden liefhebbend gezin en we werden op slag verliefd op de Poedels en richten ons nu op het onderzoeken, verzorgen en fokken van de hoogste kwaliteit Toypoedels. Ieder van onze Poedels zijn uniek, variërend in kleur en persoonlijkheid.

Onze Poedels worden met liefde in ons huis behandeld, voorgewend en gesocialiseerd. We voeren voedsel van hoge kwaliteit. Onze honden en puppy’s krijgen de beste veterinaire zorg door een Top team van specialisten, waaronder; Pre-breeding gezondheidsexamens, progesteron testen, TCI (trans-cervicale inseminatie) echografie, röntgen. Onze Poedels zijn dan ook op het volgende gekeurd , Heupen • Ellebogen • Patella’s • Jaarlijkse oogtest • PRA/PRCD • Van Willebrand • DNA-profiel is vastgelegd.

Onze Poedel pups groeien op bij ons in huis met onze andere Poedels, en krijgen tot dat ze het nestje mogen verlaten alle zorg en aandacht die een pup hoort te krijgen.

Naast al deze zorg krijgen ze ook nog uitgebreide gezondheidsexamens en zijn op de hoogte van al hun gezondheidsbehoeften, waaronder controles door dierenartsen, vaccinaties en worden netjes met een schema ontwormd voordat ze naar hun nieuwe huis gaan. Onze puppy’s krijgen een gezondheidsgarantie van één jaar, ook zullen zij een stamboom bezitten.

Als u geïnteresseerd bent in een Toypoedel uit onze kennel, neem dan gerust contact met ons op. Wilt u vrijblijvend komen kijken…dat kan wij zijn enorm trots op onze honden en willen dat graag met u delen..

Met vriendelijke groet,

Patty Bakker