OVER ONS

Wij zijn een klein familiebedrijf, gespecialiseerd uitsluitend in Australian Labradoodles, onze honden komen uit enkele van de meest gerespecteerde & wenselijke lijnen.

We zijn enorm trots op de kwaliteit die we fokken; ze zijn een uitstekende weergave van het ras. Al onze Doodles worden opgevoed als onderdeel van het gezin, wat je dan ook zeker terug gaat zien in het sociale karakter van de pups.

Wij zijn gevestigd in Son & Breugel in het zuiden van Nederland. We fokken voor kwaliteit, niet voor kwantiteit.

We fokken mini’s en kleine mediums, de kleuren variëren van Wit, crème, apricot crème, apricot, rood, zilver, gold, blue, zwart, chocolate, cafe, parchment en phantum.

 

Wanneer je onze Doodles ontmoet, word je op slag verliefd. Hun kenmerkende ‘trouwe’ ogen, lief gezicht,  heerlijke persoonlijkheid en aanhankelijke aard, ze zijn geweldig met kinderen en andere honden.

Wij zijn een honden liefhebbend gezin en we werden vele jaren geleden verliefd op de Doodles en richten ons nu op het onderzoeken, verzorgen en fokken van de hoogste kwaliteit Australian Labradoodle. Ieder van onze Doodles zijn uniek, variërend in kleur, maat en persoonlijkheid.

 

Onze Doodles worden met liefde in ons huis behandeld, voorgewend en gesocialiseerd. We voeren voedsel van hoge kwaliteit. Onze honden en puppy’s krijgen de beste veterinaire zorg door een Top team van specialisten, waaronder; Pre-breeding gezondheidsexamens, progesteron testen, TCI (trans-cervicale inseminatie) echografie, röntgen. Onze Doodles zijn dan ook op het volgende gekeurd , Heupen • Ellebogen • Patella’s • Jaarlijkse oogtest • PRA/PRCD • Van Willebrand • DNA-profiel is vastgelegd.

 

Onze Doodle pups groeien op bij ons in huis met onze andere Doodles, en krijgen tot dat ze het nestje mogen verlaten alle 24/7  zorg en aandacht die een pup hoort te krijgen , naast al deze zorg krijgen ze ook nog uitgebreide gezondheidsexamens en zijn op de hoogte van al hun gezondheidsbehoeften, waaronder controles door dierenartsen, vaccinaties en worden netjes met een schema ontwormd voordat ze naar hun nieuwe huis gaan. Onze puppy’s krijgen een gezondheidsgarantie van één jaar. Zij zullen geregistreerd zijn bij de WALA en zullen daar ook een stamboom van krijgen .

 

Als u geïnteresseerd bent in een Australian Labradoodle uit onze kennel, neem dan gerust contact met ons op. Wilt u vrijblijvend komen kijken…dat kan wij zijn enorm trots op onze honden en willen dat graag met u delen..

 

Met vriendelijke groet,

 

Patty Bakker