PUP INFO

Onze visie om een gezonde pup te fokken begint bij de ouders! Al onze Doodles zijn dan ook van neus tot staart gekeurd , dit is terug te vinden op de persoonlijke pagina van onze Doodles.

Onze pups worden medisch onderzocht door een erkend dierenarts en krijgen allen een Europees dierenpaspoort mee waarin hun gezondheidsverklaring staat. Als de pups 6 weken zijn krijgen ze hun eerste vaccinatie en worden zij volgens de wettelijke regelgeving gechipt. De pups worden ontwormd als ze 2,4,6 en 8 weken oud zijn.

Onze honden krijgen hoogwaardige voeding van Farmfood. Als de Pup mag worden opgehaald krijgt U een puppypakket mee van Farmfood met daarin de brokken voor de eerste weken.

Wij willen er zeker van zijn dat onze pups terecht komen bij een liefdevol gezin die heel goed voor ze zullen zorgen, ze voldoende uitdaging weten te bieden en ook waar nodig grenzen kunnen stellen in de opvoeding. Een liefdevol thuis waar voldoende tijd en aandacht is voor de hond. De vacht van de Australian Labradoodle hoort hier dan ook zeker bij , die vergt het nodige aan onderhoud en tijd.

De geschikte pup vinden? Wij zullen 8 weken dag en nacht met onze pups meegroeien en zullen dan uiteindelijk hun karakter van binnen en buiten kennen. U mag altijd uw voorkeur kenbaar maken wat betreft geslacht of kleur van de pup. Wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Maar uiteindelijk zullen wij een keuze maken welke pup het beste bij welk gezin zal passen! Voor ons is het belangrijkste dat de pup en het nieuwe gezin bij elkaar horen voor het leven !

Vanaf het moment dat uw pup geboren is zullen wij dagelijks foto`s / filmpjes doorsturen, van alle leuke en leerzame momenten die wij meegeven aan u nieuwe pup. Denk dan aan socialiseren met kinderen, anderen honden, mensen en geluiden.

Zodat u vanaf dag 1 mee kan genieten van de ontwikkelingen van de pup. Als de pups 5 weken oud zijn maken wij een afspraak zodat u kennis kunt komen maken met onze pups. Tijdens deze ontmoeting is er de mogelijkheid om uw voorkeur aan te geven.

Kosten
Wij werken met een wachtlijst, zodra wij enigszins een planning kunnen maken voor het aankomend jaar, zal er op de website een inschrijflijst komen per combinatie van reu en teef. Er zal een aanbetaling gevraagd worden van €200,- dit word uiteraard verrekend bij de uiteindelijke betaling van de pup.

Australian Labradoodles liggen vanwege hun speciale fokprogramma en de hoge eisen die wij stellen aan fokhonden in de hogere prijsklasse.

web