REVIEWS

 1. Cor & Christina Verkennis Nordhausen schreef:

  We hebben Benjamin wij noemen hem Snowy geweldige pup gezond en sociaal karakter gewoon top.Patty bedankt voor alles zij is een goede fokster dus je verdiend een dikke pluim eerlijk en betrouwbaar klasse 👍👌

 2. Cor & Christina Verkennis Nordhausen schreef:

  Wij hebben bij Patty Benjamin (Snowy) noemen wij hem een geweldig Frans bulletje patty is eerlijk en altijd bereikbaar als je een gezonde en een goed karakter dan ben je bij patty aan het juiste adres en een bullendag lijkt ons geweldig top bedankt patty

 3. Manon Quinten schreef:

  Ik heb 4 weken geleden m’n puppy Sjaantje (Zoë) opgehaald bij Patty!
  Wat ben ik blij dat ik voor een pup van Patty gekozen heb, sinds de geboorte heb ik veel foto’s en filmpjes ontvangen!
  Alles ziet er erg verzorgd en netjes uit.
  Als ik nu nog een vraag heb, krijg ik snel antwoord.
  Sjaantje is een heel sociale, vrolijke en aanhankelijke pup.

  Ik zou iedereen adviseren om bij Patty een pup te halen!

 4. Demy schreef:

  Ik heb iets meer dan een maand geleden Loki (Garret) opgehaald bij Patty. Ondanks de corona was alles goed verlopen!
  Nadat ik hem had uitgekozen kreeg ik vaak updates met foto’s en filmpjes van hoe het met hem ging en vragen werden ook altijd snel beantwoord!
  Het huis en de tuin zien er ook erg schoon en verzorgd uit.
  Loki is een super lieve en sociale hond!
  Als mensen een Franse bull zoeken zal ik Patty ook zeker aanraden!

 5. Jolanda schreef:

  Ruim 4 weken geleden onze lieve, leuke Bella (Kiara) opgehaald bij Patty. We zijn blij dat we haar op internet zijn tegengekomen, het contact was vanaf het begin goed. Na de eerste keer op bezoek te zijn geweest zagen we dat het er netjes en professioneel uitzag en dat Patty iemand is met veel liefde voor haar honden en tevens zeer vakbekwaam. Dus ben je op zoek naar een gezonde, mooie bull raden we je haar zeker aan. Patty, bedankt voor alles😘

 6. Patty schreef:

  Paar weken geleden mijn lieve Chloe opgehaald bij Patty, ze is echt een lieve en leuke hond. Ik ben blij dat ik Patty ben tegen gekomen op het internet na lang zoeken, gelijk heel leuk contact mee gehad en ook goed op de hoogte gehouden met leuke foto,s en hoe het met de hondjes ging. Ik weet in elk geval zeker mocht er ooit in de toekomst nog een bull bij komen dat ik zeker weer bij haar ga. Patty bedankt voor de goede zorgen en de mooie baby bull!

 7. Laura schreef:

  Wij hebben 2 weken gekregen onze lieve Lenny (Kenya) welkom mogen heten binnen de familie.
  Ze heeft alleen nog maar vreugde gebracht.

  Ik heb nog steeds regelmatig contact met Patty, ze geeft advies, tips en is erg betrokken.
  Ik zou me geen betere fokker kunnen voorstellen.

  Haar honden leven echt in een super mooie omgeving. Alles netjes en schoon en zeer professioneel.

  Patty is een eerlijke fokker met heel veel liefde voor dit ras, de gezondheid en welzijn van haar honden staat altijd voorop.

  Dus voor een bulletje zeker even informeren bij Patty, dan weet je tenminste zeker dat je niet alleen een heel mooi hondje koopt, maar ook en toop gezond.

 8. Familie Hardenbol schreef:

  Wij zijn zo blij met onze lieve Sef (Daan). Bedankt Patty voor deze lieverd. Haar liefde en professionaliteit zorgt voor gezonde en sociale puppies. Wie weet dat Sef in de toekomst nog een vriend voor het leven krijgt 😊😊

 9. Déborah schreef:

  Wij hebben onlangs onze lieve Nuova Pandora bij Patty vandaan. Ondanks de lange wachtlijst waren we sneller dan verwacht aan de beurt en vertrouwde Patty ons Nuova toe. De communicatie verliep vriendelijk en vlot en we werden vaak voorzien van leuke foto’s voordat ze bij ons kwam wonen. De hondjes groeien op in een mooie, schone omgeving en hebben genoeg speelruimte! Voor ons werd heel duidelijk zichtbaar dat ze écht een hart voor haar dieren heeft wat voor ons heel belangrijk was. Ook na de verkoop van haar pups blijft ze betrokken en wij zijn ontzettend blij dat we een hondje via Patty hebben kunnen aanschaffen. Onze Nuova steelt in alle opzichten overal de show en we zouden haar niet willen missen.

  Wij zijn hartstikke gelukkig met onze lieve Bull en kunnen Patty én de hondjes echt aanbevelen! 😘

  Liefs,
  Noël, Déborah & Nuova Pandora 🐾

 10. Naomi van Rhenen schreef:

  Wij hebben onze Bentley (David van lila&gentleman) bij Patty vandaan. Ondanks het corona virus verliep het contact vanaf het begin erg soepel.
  Je kan al je vragen stellen en ze houdt je op de hoogte met leuke filmpjes en foto’s.
  Patty woont erg mooi en ruim. Het ziet er schoon en verzorgd uit.
  Bentley was vanaf het begin al erg gewend aan alledaagse geluiden. Hij is al erg sociaal.
  Ook nu hij bij ons is mag je haar altijd nog een berichtje sturen als je vragen hebt.
  Wij kunnen niet wachten tot er weer een bullletjes wandeling georganiseerd mag worden.

  Helemaal Happy!

 11. Debbie schreef:

  Mijn knappe bulletje Bliss (Eve) bij Patty vandaan. Wat ben ik blij met haar, nu al onafscheidelijk. Ben zo blij dat ik Patty op internet ben tegen gekomen. Het eerste contact was gelijk al goed duidelijk en vertrouwd. Patty is een hele lieve zorgzame vrouw. Je kan der altijd berichten en ze bericht altijd terug, ook nu de pups een nieuw huisje hebben blijft ze erg geïnteresseerd. De zorg voor haar honden is echt top. Ik ken geen betere fokker. Ik zou zeggen twijfel niet, Patty is een top fokker. Ik heb een goede gezonde en super mooie pup bij haar vandaan. Dankzij haar goede zorg voor de honden heb ik zon gezonde en goede pup.
  Patty je bent een topper!!

 12. Arno Tunderman schreef:

  Tot onze vreugde mochten we een puppy uitzoeken bij Patty. Wat een topfokker is dit zeg, alleen maar aandacht en liefde voor haar kroost. Toen we een puppy hebben uitgekozen werden we elke week op de hoogte gehouden met info en foto,s. Wat een topper ben je Patty, we zien dit ook retour in ons schatje. Mensen, als je een topfokker die met liefde en passie haar vak verstaat hoef je niet verder te zoeken.

 13. Wendy schreef:

  Ook wij hebben onze bull bolly ( henkie) bij patty gehaald, vanaf het eerste contact een super fijn en eerlijk gesprek gehad. niks is te veel wat je vraag, overal krijg je eerlijk antwoord op!. Wat ik super vind is dat ze veel om der hondjes geef, en daarom 2keer per jaar een wandeling geef om de klein bulletjes weer terug te zien. En als je ergens mee zit ze help je graag met al je vragen.
  Dus wil je een bull dan moet je zeker bij patty zijn!!!!
  Top vrouw

 14. Danielle Elands schreef:

  Na veel speuren op internet kwamen we de site van Patty tegen.alles staat er heel open en eerlijk vermeld.even een afspraak gemaakt om bij Patty te gaan kijken,we waren meteen om we wilde heel graag een pup van Patty hebben, een teefje want ja we hadden altijd een teefje gehad.en toen werd Billy geboren oooo wat was ik verlieft op dat bulletje( reutje) en wat ben ik blij dat ik die keuze heb gemaakt het is zo’n lievert.ik bedank Patty voor alle goede zorg die ze aan Billy heeft besteed ,en je kan voor vragen altijd bij haar terecht. Ik adviseer om een bulletje bij Patty te kopen ze zorgt erg goed voor al haar bulletjes en geeft je goed advies.

 15. Louise schreef:

  Nadat we al een jaar met de gedachten liepen om een Frans bulletje in ons gezin op te nemen en er ontzettend veel over hadden gelezen, hadden we het besluit genomen dag we een er 1 in ons gezin zouden opnemen….
  Maar waar vind je een goede fokker, wie is er te vertrouwen dus de volgende zoektocht ging weer van start, opzoek naar een goeie en betrouwbare fokker!
  We kwamen via Facebook op de site van Patty terecht, wat ons meteen op viel was dat alles openlijk staat vermeld, niks geheimzinnigs of onduidelijkheden gewoon duidelijke taal.
  “What you see is what you get”
  Dus contact gezocht en dat voelde meteen al goed.
  Op dat moment verwachte ze ook pups.
  Onze zoon zag de foto’s op Facebook en was meteen verliefd op Buddy (Brent) en dat is m ook geworden.
  Een heerlijke knuffelkont met boeven streken, wat zijn wij ontzettend blij met hem!!!
  We hebben nog geregeld contact met Patty en zij is dan ook altijd oprecht geïnteresseerd in “haar” bulletjes.
  Wij hebben geen ervaring met andere fokkers maar Patty is echt geweldig voor zowel haar honden als voor de kopers.
  Dus mocht je opzoek zijn naar een franse bulldog, zoek niet verder!!
  Patty is echt een aanrader!

  Veel liefs,
  Mitchell, Louise en de kids 😘

 16. Lynn Wossink schreef:

  Ook wij hebben bij Patty een geweldig bulletje aangeschaft. Als aanvulling op onze 2 huidige honden op onze boerderij wilden wij toch heel graag ook een Franse Bulldog. Patty is super vriendelijk en correct en heeft ons geweldig geholpen bij kiezen van onze nieuwe topper Blue Ivy. Ivy is een geweldige pup, super lief naar zowel mensen als andere dieren en nu al grote maatjes met onze Doberman en alle paarden op de boerderij. Wij zijn helemaal weg van haar karakter en natuurlijk ook haar uitstraling. Bedankt Patty!

 17. Chelsey schreef:

  Vorig jaar gingen mijn vriend en ik samenwonen. We wisten meteen dat we ons gezin wilden verrijken met een hondje. Dat dit hondje een franse bulldog moest zijn, stond ook al lang vast. Toen ik onze Abby voor het eerst op foto zag, wist ik meteen dat ze bij ons hoorde. Maar, gezien mijn vriend intussen zijn zinnen gezet had op een andere pup, moesten we een keuze maken. We besloten dat we ze alle 2 wilden, maar wisten niet goed of dat wel een goed idee was. Patty stond ons van in het begin bij in onze beslissing. Belangeloos, gaf ze ons haar eerlijke mening over de aanschaf van 2 pupjes tegelijk. Wat de voor- en de nadelen waren. Bij elk bezoek aan onze kleine prinses kregen we tips en tricks mee over dingen die we wel en niet moest aankopen, wat het beste was qua voeding, opvoeding etc. Ook nadat onze Abby mee naar huis was gekomen, konden we nog op Patty rekenen. We hadden even last met het vinden van geschikte voeding maar Patty zocht actief mee naar oplossingen. Ze volgde regelmatig op om te vragen hoe het was met onze lieve Abby en of we de juiste oplossing al hadden gevonden. Patty blijft heel erg geëngageerd met haar pups en is oprecht geïnteresseerd in hun verdere leven en ontwikkeling. Ik kan iedereen aanraden om een pracht pupje bij Patty te kopen!

 18. Michel Velder schreef:

  Na het verlies van onze franse bull Sjonnie( 12 jr) , hebben wij het even rustig aan gedaan met dit ras. Maar eens een bull altijd een bull, dus weer opzoek naar een mooie pup.Na veel speurwerk kwamen wij Patty op het spoor. Na een telefoontje meteen nog een afspraak gemaakt om het nest te bekijken, en ja , dan kom je daar en ga je meteen voor de bijl. Wij kozen direct voor Hummer, een super stoere reu met een prachtige kleur. Hummer is nu 8 maanden en is werkelijk prachtig, een karakter om van te smullen. Wij raden het iedereen aan om eens een bezoek bij Patty en John te brengen mocht je opzoek zijn naar een stukje kwaliteit. Deze fokker heeft hart voor zijn honden en kopers!

  Bedankt.

  Michel Linda Hummer

 19. Vivian schreef:

  Wij hebben sinds enkele weken onze prachtige franse bull pup Hummer! Het contact met Patty is vanaf het begin open en eerlijk. We kunnen, ook nadat Hummer mee naar huis is gegaan, nog steeds bij haar terecht met vragen. De oprechte interesse blijft! Daarbij was er bij onze pup sprake van een klein “schoonheidsfoutje” bij zijn oog. De (na)zorg is hierbij super netjes geregeld door Patty.

  De liefde en aandacht van Patty en haar gezin voor alle honden is overduidelijk. Onze pup is nu al dol op alle kinderen die hij ziet! Ze werken professioneel en hygiënisch.

  Wij zijn ontzettend blij en tevreden met onze keuze voor Patty! We kijken uit naar de eerste bullenwandeling met Hummer erbij!

  Liefs Dominique, Vivian & Hummer

 20. Jelte en Sharona schreef:

  Al jaren zijn wij gek van Franse bullen. Toen we een perfecte bull zagen en hoorden dat deze van Patty Bakker kwam wisten we het vrijwel direct. Daar gaat onze pup vandaan komen!

  En al onze verwachtingen zijn overtroffen. De goede begeleiding bij het kiezen van een pup, alle vragen die we mogen stellen en extra informatie die Patty geeft, de liefde en openheid waar we door verrast zijn. Hierdoor hebben wij nu onze perfect reu Willem!

  Daarnaast is de interesse vanuit Patty ongekend en oprecht. Zelfs nadat Willem haar nest verlaten heeft. Wij kunnen niet anders dan Patty Bakker aanraden! En enorm bedanken voor alles. Dus bij deze Patty, bedankt voor onze Willem!

  Veel liefs,

  Jelte, Sharona en Willem 🙂

 21. Lysanne schreef:

  Hele lieve mensen die met heel veel zorg en liefde met hun hondjes omgaan. Wij hebben een hele gezonde en lieve hond waar we Patty en John voor eeuwig dankbaar voor zijn.
  Ik kan met al mijn vragen bij de terecht.

  Ook de bullenwandelingen vind ik echt super! Leuk om te zien hoeveel gezonde bulletjes er dan rondrennen!

  Kortom, ik kan er geen slecht woord over zeggen. Het is top!

 22. Conny Angevare schreef:

  Hallo Allemaal,nou wij hebben nu voor het eerst een heerlijk bullen meisje Ayla bij Patty en gezinnetje vandaan en het is fantastisch gegaan!En het contact is er na 9 maanden nog steeds,super zoveel belangstelling of het allemaal goed gaat met haar maar ook voor tips of advies.
  Wij zijn ontzettend blij met jullie en zo gastvrij en ook zo goed voor alle bullen!
  Voor ons geen andere fokker meer ook in de toekomst niet!
  Veel liefs van ons,Conny en Marco🐶💗💗💗💗💗

 23. Mariska schreef:

  Ook wij hebben ons bull Jaxx bij Patty (& John ) vandaan. Vanaf het eerste moment verliep het contact al ontzettend soepel en heeft zij open gestaan voor communicatie. Wij zijn haar enorm dankbaar voor Jaxx. Vanaf de eerste kennismaking met patty en haar gezin (+bullen) straalde de professionaliteit er al vanaf. Ook hoe schoon en hygiënisch zij te werk gaan was voor ons een pluspunt.
  Samen zorgen ze ervoor dat hun bullenteam het aan niets ontbreekt en dat de gezondheid voorop staat. Wij vinden jullie toppers en jullie zeker aanraden bij iedereen die op zoek is naar een lieve, sociale , gezonde bull!

 24. Nanda schreef:

  Ook wij hebben een prachtige mooie bull van Patty ( & John).. Er kwam via fb een berichtje voorbij dat er mooie puppies zijn geboren en beschikbaar waren. Wij wilde er dol graag nog 1 bij hebben, en dus hebben contact opgenomen. Nu hebben wij onze eigen bleu, (naam) JAG. Wij zijn heel blij met hem, en heel blij met Patty (& John).
  Voor vragen mag je altijd bij Patty terecht, en waar je dan weer prettig advies van terug krijg.
  Kort om, ook wij zijn blije bull bezitters.
  Toppertjes 👍🏻👍🏻👍🏻

 25. Wesley Kosters schreef:

  Wij hebben ons eerste franse bulletje (Elvi) bij Patty gekocht. We kwamen daar voor het eerst, en het zag er echt netjes en professioneel uit! Respect voor Patty! De bullenwandeling is ook altijd goed verzorgd en super gezellig!! Petje af!!👌🏻🐾

  P.S. Als je een franse bulldog wilt aanschaffen.. Ga dan naar Patty!!!

 26. Jacqueline schreef:

  Ik heb een hondje van patty, van haar 1e gefokte nestje Jolie onze prinses elke x als de bullenwandeling word georganiseerd door patty zie ik steeds mooie gezonde hondjes…ik zou iedereen die van het ras houd adviseren om bij patty een gezond en sociaal hondje te kopen🐾tot 7 april op de bulletjeswandeling

 27. Chantal Teurlings schreef:

  Dikke pluim voor Patty, met zoveel liefde en professionaliteit honden fokken is fantastisch om te zien! Je verdiend dik dik het succes…top 👍❤🔝

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LAATSTE FOTO'S

 

IMG-20181005-WA0014 bellapupsweb bibi pupsweb chikapupsweb pups zoeweb web IMG_6473(2) IMG_7098 IMG_7040 IMG_7811 FB_IMG_1451132712673 Dex klein 44954241_1542549392511341_2603998311757119488_n IMG_3549 DSC_8047 IMG_9834 julieshoot 20190313_190701 20190116_112211 famlie1 IMG_0306 IMG_3978 IMG_7944(1) IMG_4030 IMG_6487

Patty Bakker

Franse Bulldog kennel

Kanaalstraat 44
5691 ND Son en Breugel
Nederland

 

KVK: 57975221
BTW: NL002219589B49
ING: NL 92 INGB 000 726 98 72

Bekijk hier ons certificaat
Houder van honden en katten

Contact

Tel. 06 51 82 56 92
Mail. info@pattybakker.nl
Web. www.pattybakker.nl