Puppiecursus Patty Bakker

Als fokker van de Australian Labradoodle wilde ik me met de kennis die ik al dacht te hebben, nog meer verdiepen in het gedrag van de hond/pup.

Zodoende ben ik begonnen met de opleiding Kynologie Module A : Ethologie hond. Ongelofelijk hoeveel ik nog bij kon leren over het gedrag en de behoeftes van een hond. Vandaar dat ik niet kon stoppen met de opleiding en ik nog verder ben gegaan met Module B1 : Kynologisch instructeur, Module B2 kynologisch instructeur en kynologie Module C : Begeleiding probleem gedrag hond.

Deze heb ik allemaal doorlopen en voltooid met een certificaat.

Omdat ik graag meer mensen er mee wil helpen en vooral te willen laten ervaren, hoe belangrijk het is om een goede start te hebben met hun nieuwe gezinslid ( puppy ) . Ben ik begonnen met puppy privé cursussen te gaan geven.

Wat houd het in :

  • In totaal 4 cursussen – De 1e les zal voor de pup op veilige omgeving gegeven worden ( thuis ) voor de basis oefeningen. De rest van de lessen zullen variëren.
  • De 1e les zullen we de volgende punten behandelen, en dat zijn de zit en de af. En alle basisbegrippen om hoe om te gaan met je nieuwe gezinslid, maar ook te laten zien hoe leuk en spannend hun nieuwe wereld is.
  • De 2e les zullen we de punten , bijtgedrag, los en de hier doen.
  • De 3e les zullen we gaan starten met wandelen zonden trekken, spelen en niet springen.
  • De 4e les zal op een plek bevinden waar veel honden zijn, zodat ik de lichaamstaal kan uitleggen van honden die je tegen komt. En uiteindelijk de Basis oefeningen voor het uiteindelijke Certificaat.
  • Ook zal ik altijd bereikbaar zijn, mochten er tussen de lessen door nog vragen zijn waar je tegen aan loopt.
  • De kosten van het pakket van 4 lessen zijn €200,-.
  • De lessen zullen een duur hebben van 1uur, soms loopt het uit en blijven we gewoon door gaan tot alle dingen besproken zijn en uiteindelijk ook door iedereen in het gezin alles gesnapt word.

Voor meer informatie schroom niet om contact op te nemen :

0651825692

Hopelijk tot snel.

Screenshot_20220911-121740_Word